Sunday, 21 August 2011

Blogwalking sebelum raya!!!!!!



cik lulu kita buat segmen yang agak menarik....
blogwalking sebelum raya...
so jom ramai-ramai kita join segmen cik lulu kita nie....
dah x boleh nak menziarah rumah sebab xtau rumah kat mana...
jadi pe kata kita ziarah blog blogger tapi ingat jangan lupa klik encik nuff yer...:)
Selamat hari raya semua.....

19 comments:

  1. selamat berkenalan!! singgah dengan follow blog ni dari segmen sama sambil buat rending cicah lemang. haha

    http://adi27mac1990.blogspot.com/2011/08/rumah-yang-tak-ada-kuih-raya.html

    ReplyDelete
  2. hihihi dah joint dah...
    syieda dtg dr blog akak Lulu...

    selamat hari raya dan salam kenalan..jom ke rumah syieda
    http://shuhaida313.blogspot.com/

    ^_^

    ReplyDelete
  3. Selamat hari raya..hehehe
    blog kite tak de kueh raya...
    http://www.biscuitmerry.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Salam singgah dan Selamat Hari Raya Aidilfitri daripada Kancil..

    jom singgah ke blog Kancil

    http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-lulu-pages-blogwalking-sebelum.html

    ReplyDelete
  5. selamt hari raya
    minal aidilwa faiizn
    hehee ^^

    ReplyDelete
  6. Kunjung mengunjung dari segmen Lulu Caldina.

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/08/segmen-blogwalking-sebelum-raya.html

    Salam aidilfitri. Mohon maaf andai ada silap dan salah sesama kita jika ada yang tersinggung dan tersalah faham..

    Maaf Zahir dan batin untuk 1 syawal yang kian menjelang. Moga sisa-sisa Ramadhan yang ada kita tingkatkan amal dan ibadah sebanyak yang mungkin.

    ~Ikhlas dari saya Gen2Merah. Salam kemaafan~

    ReplyDelete
  7. selamat menyambut kedatangan syawal yang bakal menjelma..

    ReplyDelete
  8. hai dear, ryn singgah cnie dri segmen LULU CALDINA. .
    salam perkenalan :))

    okeyh, smentare sempat nie, ryn nak mitak maaf if ade wat sala or silap spanjang b'blogging nie. . al maklum la, first year braye as blogger :)) hehe. . lastly, ryn nak ucap SELAMAT ARY RAYE ! yeayyh. . nak duit raye buleyy ? =p

    ReplyDelete
  9. Salam ukhuwah...

    Selamat Hari Raya Aidilfitri...

    Maaf Zahir & Batin.. :)

    ReplyDelete
  10. salam lebaran, maaf zahir dan batin daripada WARDAH ALISYA

    ReplyDelete
  11. hai awak..sorry sangat lambat menerjah..huhu..

    di kesempatan yang ada ni, ninie nak minta maaf andai ada tersilap dan terkasar bahasa sepanjang berblogging ni ye..selamat hari raya aidilfitri dari ninie..

    p/s: nak duit raya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya-nn.html

    ReplyDelete
  12. Salam ziarah daripada Kancil....

    Selamat hari raya Aidilfitri...maaf zahir batin

    ReplyDelete
  13. Selamat Hari Raye,
    Semoga Syawal kali ini memberi penuh makna...

    blogwalking dari segmen :)

    http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  14. selamt hari raya maaf zahir dan batin dari arulchelsea..

    http://arituarini.blogspot.com/2011/08/blogwalking-sebelum-raya.html

    ReplyDelete
  15. Selamat Ari Raye...
    Maaf dipinta mensuci dosa..
    hehhe...

    jom join this segmen lak...
    http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/mari-beraya.html

    ReplyDelete
  16. salam kenal dan salam hari raya....

    jom singgah blog cik mai....

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan.. dr blog lulu ke blog kamu.. meh la singgah blog momma kalo sudi...

    ReplyDelete