Sunday, 21 August 2011

Nuffnang Ku....




kwn2....
sye msh bru dlm berblogging nie...
so nk tnyer pade yg pakar....
WHY.....
my Nuffnang still in RM0.00...
sape yg tau share ek.....
:)...tq........

16 comments:

  1. sebabnye?sebab..
    "sye msh bru dlm berblogging nie..." :)

    Saya dulu pun xde income, tapi semakin banyak entri yang saya buat, semakin banyak orang masuk(traffic), semakin banyak duit dapat.

    Tapi awak kena faham macam mana nak tarik orang baca blog awak. Antaranya:
    -aktif kat groupfb
    -pandai guna tajuk2 yang tarik perhatian orang
    -pastikan cara menulis lebih baik (blog= tulis karangan, xpayah panjang sangat pun xpe)
    -sentiasa update blog
    -n last sekali cara paling senang, belajar pasal SEO.

    Harap membantu k :)

    ReplyDelete
  2. ops, terlupa. first impression terhadap blog awak itu penting. so pastikan pemilihan template juga bersesuaian. :)

    ReplyDelete
  3. oh, rajin-rajinlah blogwalking.. huhu

    ReplyDelete
  4. kna org rajin klik2 kat iklan nuffnang..:)

    ReplyDelete
  5. Betul apa yang dikatakan oleh En G.
    Kalau nak dapat trafik tinggi, masuk segment...
    Dapat ramai kawan baru kalau selalu join segment...

    Tapi sebenarnya kita buat blog bukan kerana kita nak dapat duit sahaja... Jadikan blog sebagai medium penyampaian ilmu... Kita bukan sahaja dapat income, pembaca yg dtg juga dapat ilmu bila datang ke blog kita... Hurmm... itu pendapat saya sahaja... jika kamu ada tujuan yang lebih baik dari saya terserah kamu...^^

    ReplyDelete
  6. tq yer sume..... :)
    byk lagi kene bjr....
    blog nie akan memperbaiki skit demi skit kelemahan....
    sila veri tunjuk ajr yer...:)

    ReplyDelete
  7. hehehe...sama je ngan saya, 2 bulan baru 2.50...hehehe

    ReplyDelete
  8. First datang blog ni.
    saya dah lama. tapi, baru je nak aktif tahun ni. hehe..

    tak dapat nak tolong. tapi, saya tolong klik nuff.

    ReplyDelete
  9. syieda pun xreti bab ni..
    guna nuffang satahun br 60sen..hahaha..

    smoga bjaya dear..

    ReplyDelete
  10. BAGI cik nazra,cik feza,cik syieda... kte berjuang bersame2 yer...:)

    ReplyDelete
  11. Salam kenal , singgah dan follow sini.. jom singgah belog saya..

    http://www.sinarraudah.com/2011/08/jatuh-cinta-dengan-budu-layan-colek.html

    ReplyDelete
  12. xpe,awai2 mmg cmtu..tp truskan keep on blogging dan bw..nti ada lah income nye..:)
    selamat berblogging:)

    ReplyDelete
  13. rmai yg kata nuffnang kedekut..aku pun rm1.50 baru.biasanya kena org klik iklan nuff tu,lpas tu updated survey dlm nuffnang kot,upadated entry

    ReplyDelete
  14. huhu kna sbar klo bab nuffnang nie...lala pn bwu ada 2.00 huhu..apa yg pnting kna sllu updte n rmai an pmbca n followr...okie huhu...n gatai2 an la tgan anda tuk cmmnt blogger2 yg fames huhu

    ReplyDelete